English (United Kingdom)
image image image image
Kissir Brana je izgrađena na reci Kissir na severoistoku Alžira  u blizini grada JIJEL, približno 1 km od obale Mediterana.Namena brane je snabdevanje vodom grada Jijel i navodnjavanje priobalnog područja.
Prvonek
Akumulacija Prvonek služi za snabdevanje pitkom vodom Vranjske Banje,Vranja, Bujanovca, Preševa. 
Brana Sarrath Brana je u izgradnji na reci SARRATH na zapadu Tunisa u blizini grada EL KEF i služi za snabdevanje vodom i navodnjavanje područja Boughanem i Mahjouba. 
Tunel - Interceptor Kolektor INTERCEPTOR Ušće-Veliko Selo je predviđen kao rešenje za prikupljanje i odvođenje otpadnih voda i dela atmosferskih voda iz centralnog beogradskog kanalizacionog sistema, uključujući Novi Beograd i Zemun, koje bi se prikupljale i odvodile nizvodno od grada u Dunav.
Centralna mašinska radionca

Pretraga

Aktuelnosti

Ko je trenutno online?

Imamo 24 gostiju na mreži

Centralna mašinska radionca


U okviru preduzeća na lokaciji Beograd - Krnjača na prostoru od 50.000 m2 nalazi se centralna mašinska radionica, centralni magacini kao i baza mašina.

Centralna mašinska radionica radi remonte gradjevinske mehanizacije i transportnih sredstava, za potrebe preduzeća kao i za druge korisnike. Opremljena je sa potrebnim sredstvima i kadrovima da može izvršiti sve remonte motora, donjeg stroja, autoelektrike i drugo.

Osim remonta mašina bavi se i izradom čeličnih konstrukcija, trakastih transportera, sita za separacije, mreža za sita, silosa za cement, kao i rezervnih delova za gradjevinsku mehanizaciju. Takodje se bavi montažom postrojenja za proizvodnju agregata za beton, postrojenja za proizvodnju betona, toranjskin kranova, kabl kranova i ostalih sredstava za dizanje.